Hirdetés
. Hirdetés

Nagy változások a legjobb hírű technológiai cégek listáján

|

Még mindig az Amazon vezet, de visszaesett a Google, és hatalmasat zuhant a Facebook.

Hirdetés

Hirdetés

Az Axion and Harris Poll legújabb kutatása szerint az Amazon a legnagyobb tekintélynek örvendő technológiai cég, megelőzve olyan nagy neveket, mint a Samsung és a Microsoft.

A kutatók több, mint hatezer amerikaitól kérdezték meg, véleményük szerint melyik a két legjobb és legrosszabb hírű cég, majd több mint 18000 résztvevővel rangsoroltatták a száz "legláthatóbb" céget a legkülönbözőbb szektorokban.

A legjobb átlageredményt a Wegmans élelmiszeripari óriás érte el, őt követte az Amazon és a sportruházatot gyártó Patagonia. Az Amazon 2017-hez képest egy helyet visszacsúszott, de még mindig megelőzi az összes többi nagy technológiai céget.

A Samsung csak hetedik lett, a Microsoft a kilencedik; az Apple a 32., a Google pedig tavalyhoz képest 13 helyet rontva a 41. a listán.

Ha csak a technológiai szektort nézzük, az élmezőny a következő: Amazon, Samsung, Microsoft és Sony.

 A legnagyobb visszaesést a Facebook produkálta, amelyik az összesített listán a tavalyi 43. helyről a 94-re zuhant.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.