Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jelentős mérföldkőhöz érkezett a Windows 10

|

Immár egymilliárd eszközön fut az operációs rendszer, közel öt év kellett ahhoz, hogy a szoftver elérje az eredeti célként kitűzött felhasználói számot.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette a Microsoft, hogy a 2015 nyarán megjelent Windows 10 operációs rendszer immár 1 milliárd aktív eszközön fut annak köszönhetően, hogy egyre többen térnek át rá a januárban támogatását elvesztő, és így biztonsági frissítéseket már nem kapó Windows 7-ről.

Yusuf Mehdi, a szoftvergyártó óriás vállalati alelnöke azzal is elbüszkélkedett, hogy a Fortune magazin 500-as listáján található cégek 100 százaléka használ Windows 10 alapú eszközöket.

Ahogy a vállalatok áttérnek a Windows 7-ről a Windows 10-re, elkötelezik magukat arra, hogy üzleti folyamataik hatékonyabban és biztonságosabban működjenek, s ennek köszönhetően jobb termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújthatnak vásárlóiknak, mondta Mehdi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.