Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír a Samsung-mobilosoknak

|

A koreai gyártó a koronavírus-járvány miatt bővíti a garanciális mobilkészülékeihez adott szolgáltatásait.

Hirdetés

Az ügyfelek egészségének megóvása érdekében a Samsung kiterjeszti a vevőszolgálat működését március 25-től, egészen visszavonásig, ahogy a járványügyi helyzet megkívánja. A telefonos ügyintézésen túlmenően ingyenesen el- és visszaszállítják a mobilokat.

Hirdetés

Az új szolgáltatásokat minden garanciális Samsung mobiltermék tulajdonosa igénybe veheti. Ha egy problémára a távolról történő segítségnyújtás nem talál megoldást, kérheti a meghibásodott mobil biztonságos elszállítását és szervizelését. 

A felhasználók a vállalat szállító partnerével való egyeztetés után otthonukból elszállíttathatják a mobilkészüléküket, amelyet használatra készen és fertőtlenítve kapnak vissza, miután a Samsung szakemberei elvégezték a szükséges javításokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.