Hirdetés
. Hirdetés

Ne szerencsejáték legyen az ERP választás!

|

Kiválasztani a cég számára ideális vállalatirányítási rendszert nagy körültekintést igénylő feladat.

Hirdetés

Nemzetközi felmérések szerint az ERP-bevezetési projektek közel fele kudarcba fullad, aminek a leggyakoribb oka a nem megalapozott felmérésen alapuló választás. Ennek ki kell terjednie először a cég saját helyzetére, informatikai felkészültségére, szervezeti, üzleti igényeire, az ERP-vásárlás belső mozgatóira. Emellett fel kell mérni az ERP-kínálatot is - a szállítók stabilitásától kezdve a kínált rendszer rugalmasságáig.

Hirdetés

A PROGEN Kft. 25 éves tapasztalata szerint fontos felismerni, hogy egy ERP-rendszer bevezetése nem csupán informatikai projekt, hanem jóval összetettebb projektvezetést kívánó, a cég valamennyi területét érintő feladat, melynek sikerét a jó munkaszervezés és erős projektmenedzsment biztosítja. A bevezetésnél alapvető fontosságú, hogy a cég menedzsmentje fogalmazza meg azokat a célokat, amelyeknek megvalósulását az ERP-rendszer bevezetésétől várja. Részletes követelményjegyzék nélkül sem a bevezető partner nem tudja, pontosan mire vállalkozik, sem a megbízó, hogy pontosan mit várhat el a projekt zárásakor.

A PROGEN Kft. hangsúlyozottan igyekszik már az igényfelmérés fázisában a lehető legalaposabban felderíteni a kezelendő folyamatokat, a rendszerrel szemben támasztott követelményeket. Saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszerei, a sERPa és a Nagy Machinátor széles körű iparági referenciákkal rendelkeznek, a lehető legoptimálisabb megoldásokat beépítve. Bevezetés során a PROGEN szakértői elvégzik a rendszer testre szabását, megtanítják annak használatát, segítenek a kezdeti botladozásoknál. A közös cél, hogy a folyamatok logikusan, gördülékenyen kövessék egymást, ellenőrizhető, hatékony és a vezető számára jól átlátható legyen a vállalat.

A hosszú távú nyugalom biztosítéka a bevezetés utáni támogatás magas minősége. A PROGEN Kft. folyamatos fejlesztései nem csupán a jogszabálykövetést, hanem a rendszerek naprakészségét, a felhasználók számára fontos innovatív megoldások elkészítését is biztosítják. Emellett részletes Súgó, Partnerközpont, telefonos szolgálat, igény szerint magasan képzett személyes tanácsadó áll a partnerek rendelkezésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.