Hirdetés
. Hirdetés

Negyedik éve az élmezőnyben a Fujitsu

|

A Fujitsu immár a negyedik éve a "vezetők" szegmensében szerepel az adatközpont-outsourcing és a közmű-jellegű infrastruktúra szolgáltatások európai piacáról készített Gartner Magic Quadrant mátrixban. Ebben az évben a japán vállalat vállalati digitalizációt segítő platformja a MetaArc hozta meg a Fujitsu számára az előkelő helyezést.

Hirdetés

A Magic Quadrant felmérésben az áhított "vezető" státus megszerzéséhez a Gartner megfogalmazása szerint a szállítónak "jól kell teljesítenie aktuálisan kitűzött jövőképe megvalósítása terén, és stabil pozícióval kell rendelkeznie a jövőre nézve". A Fujitsu jövőképe az emberközpontú intelligens társadalom megteremtése, amelyben a társadalmi és az üzleti innovációt az infokommunikációs technológia intelligens használata mozdítja előre. E jövőkép megvalósításának alapját a Fujitsu menedzselt infrastruktúra szolgáltatásai, azon belül az adatközponti és a felhőtechnológiák képezik.

Conway Kosi, a Fujitsu EMEIA-régió menedzselt infrastruktúra szolgáltatásokért felelős vezetője elmondta: "Nagy elismerés számunkra, hogy a Gartner szerint a Fujitsu negyedik éve őrzi 'vezető' pozícióját, ami jól tükrözi a digitális átalakulás és a hibrid IT-üzemeltetés megvalósítására fordított kiemelt figyelmünket. Ügyfeleink kritikus üzleti működésének támogatása mellett az adatközponti és infrastruktúra szolgáltatásokra koncentrálunk. Ezek a növekedés ösztönzésében is fontos szerepet játszanak azzal, hogy segítenek megteremteni a megbízható és a gyors IT egyensúlyát. A besorolással a Gartner a MetaArc digitális üzleti platform fejlesztését célzó folyamatos beruházásainkat is elismeri - ez volt az egyik tényező, amely továbbra is 'vezető' státust biztosított számunkra a Magic Quadrant mátrixban."

A Fujitsu MetaArc platformmal a vállalatok magabiztosan digitalizálhatják működésüket, hasznosítva a big data, a nagyvállalati mobilitás és a dolgok internetje által kínált, fontos digitális képességeket. A MetaArc segítségével el tudják érni a hibrid IT-környezet kialakításához szükséges kritikus egyensúlyt: kiaknázhatják a felhőalapú digitális megoldások által biztosított lehetőségeket az innováció ösztönzésére, ugyanakkor az üzleti működésük alapját képező, hibatűrő, hagyományos rendszereket is karbantarthatják és modernizálhatják.

A Gartner a MetaArc platform fontos elemének számító Fujitsu K5 felhőszolgáltatást is értékelte. Ezzel a szolgáltatással az ügyfelek az elérhető maximális értéket hozhatják ki meglévő IT-infrastruktúra beruházásaikból a digitális megoldásokra való átállás közben. A K5 ötvözi egymással a Fujitsu kiterjedt felhőmegoldás-/szolgáltatásfejlesztési tapasztalatait és a nyílt forráskódú technológiákat - létrehozva ezzel a piacon jelenleg elérhető legnyitottabb, legkompatibilisebb és legreagálókészebb nagyvállalati felhőplatformot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.