Hirdetés
. Hirdetés

Nem jön be az Edge böngésző a Windows 10-re frissítőknek

|

Az új operációs rendszerre váltó felhasználóknak csupán a töredéke futtatja a vadonatúj böngészőprogramot.

Hirdetés

Az internetes statisztikákat készítő StatCounter adatai szerint az Edge meglehetősen távol van attól, hogy a Windows 10-re frissítők általánosan használt böngészője legyen. Augusztus első 16 napján az Edge átlagos napi használati részesedése világszerte csupán 0,7 százalék volt, jócskán elmaradva a Windows 10 4,4 százalékos napi átlagos részesedésétől. Ez más szóval azt jelenti, hogy az új operációs rendszert használóknak csupán mintegy 16 százaléka választotta az Edge-et. Azt lehetetlen volt megállapítani, hogy a felhasználók az Edge helyett melyik másik böngészőt futtatják.



Az alacsony használati arány azt jelzi, hogy a Microsoftnak nem sikerült elfogadottá tennie a böngészőt, legalábbis azok körében, akik az elsők között frissítettek a Windows 10-re. Ez azért furcsa, mert a szoftvergyártó a jövő böngészőjeként pozícionálta az Edge-et, és jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy jobban megfeleljen a webes szabványoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.