Hirdetés
. Hirdetés

Nem megyünk a CeBIT-re!

|

Újabb vállalat jelentette be, hogy kihagyja a viág legnagyobb IT rendezvényét. Vezető mobilcégek most először tüntetnek távolmaradásukkal.

Hirdetés

A CeBIT pár éve kezdte meg zsugorodását, és most a BenQ (beleértve mobiltelefon gyártó részlegét a BenQ Mobile-t) döntött úgy, hogy nem vesz részt a jövő márciusban megrendezésre kerülő CeBIT-en. Bár a cég nem készül Hannoverbe, a 3GSM World Congress-en részt kíván venni, melyet Barcelonában rendeznek majd 2007 februárjában.

A Benq döntésére azután látott napvilágot, hogy a világ legnagyobb mobilkészülék gyártója, a Nokia bejelentette, hogy jövőre nem látogat el Hannoverbe. Ráadásul úgy tűnik, hogy további hasonló bejelentések is várhatók az iparágban. A Nokia egyébként nem csupán újdonságaival jelent meg a legutóbbi pár alkalommal az észak-német városban, hanem a szabadterületen például Nokia szervízközpontot is felállított, hatalmas területen vonulva fel. Valószínű, hogy a BenQ inkább a következő IFA-t (International Funkausstellung) választja, nagyjából egy év múlva Berlinben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.