Hirdetés
. Hirdetés

Nem semmi, mennyi osztalékot fizet a Graphisoft részvényenként

|

A szervezet a BÉT prémium kategóriás kibocsátója.

Hirdetés

A Graphisoft Park SE részvényenként 54 eurócent osztalékot fizet 2022-es adózott eredménye terhére a forgalomban lévő "A" sorozatú törzsrészvényei után - tette közzé a társaság a közgyűlés pénteki határozatát a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az osztalékot forintban fizetik ki, amelyet a pénteki árfolyam alapján 201 forintban határoztak meg a részvényenként.

Túlszárnyalta a Graphisoft Park nyeresége a várakozásokat >>>

A társaság a "B" sorozatú dolgozói részvények után összesen 305 995 euró osztalékot fizet, ami meghaladja a 113,8 millió forintot - közölték.

A közgyűlés elfogadta a társaság 2022-es egyedi éves beszámolóját 11,448 millió euró mérlegfőösszeggel és 4,47 millió euró adózott eredménnyel, valamint a konszolidált éves beszámolóját 249,152 millió euró mérlegfőösszeggel és 8,78 millió euró adózott eredménnyel.

A Graphisoft park SE Ingatlanfejlesztő a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. Részvényei értéke az utóbbi egy éven belül 7,11 és 9,91 euró között mozgott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.