Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.

|

Az EveryMatrix már korábban is számos globális lottótársasági megállapodást kötött.

Hirdetés

Új nemzetközi szolgáltatóval kötött megállapodást a Szerencsejáték Zrt., amelynek eredményeként a B2B iGaming technológiai szolgáltató EveryMatrix biztosítja a jövőben a fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro márkájának - jelentette be a társaság.

A Szerencsejáték Zrt. és a máltai központú EveryMatrix szolgáltató együttműködése alapján a szolgáltató cég megkezdi az előkészületeket, hogy átalakítsa a nemzeti lottótársaság TippmixPro márkájának digitális sportfogadási kínálatát. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések, valamint a fogadáskészítő.

Hirdetés

Az EveryMatrix már korábban is számos globális lottótársasági World Lottery Association (WLA) és European Lotteries (EL) megállapodást kötött, együttműködik többek között a Norsk Tipping (Norvégia), az OPAP (Görögország), a Nemzeti Lottó (Málta) és a Veikkaus (Finnország) társaságokkal is.

A Computerworld Caféban vendégünk volt Tompits László, a Szerencsejáték Zrt. IT-igazgatója:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.