Hirdetés
. Hirdetés

NetRegister: teljes körű tanúsítás

|

A CNW dokumentummenedzsment szoftvere megszerezte a 24/2006. (IV.29.) BM-IHM-NKÖM rendelet követelményeinek teljesítéséről szóló tanúsítványt.

Hirdetés

A CNW Zrt. a tavalyi tanúsítást követően továbbfejlesztette NetRegister dokumentummenedzsment szoftverét, amely így 2007. július 31-én megszerezte a 24/2006. (IV.29.) BM-IHM-NKÖM rendelet követelményeinek teljes körű teljesítéséről szóló tanúsítványt. A Certop Termék- és Rendszertanúsító Ház által kibocsátott tanúsítvány bizonyítja, hogy a NetRegister teljes körűen megfelel a közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményeknek és jogszabályoknak, képes a fokozott biztonságú és minősített elektronikus aláírás, valamint az elektronikus beadványok kezelésére.

A NetRegister funkcióiban és kezelőfelületében is testreszabható, a bevezető intézmény igényeinek megfelelően paraméterezhető, biztosítva az intézményekhez beérkező különböző formátumú iratok elektronikus nyilvántartásba vételét, megfelelő tárolását, visszakeresését valamint elektronikus feldolgozását. Használatával az iratokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, ügyeket, munkafolyamatokat egyetlen rendszerben felügyelhetik és kezelhetik a szervezetek. A rendszer az iratok életciklusa során előforduló összes folyamatot kezeli, dokumentálja, és nyomon követhetővé teszi, a digitalizálás, érkeztetés és iktatás lépésein át egészen az irattározásig és a selejtezésig. Az alkalmazás az ügyfélkezelés, ügyintézés, illetve csoportmunka-feladatok terén is segítséget nyújt a közfeladatokat ellátó szervek számára.

Az auditált NetRegister alkalmazás mindazon szervezeteknek ajánlható, amelyeknek a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, problémamentesen bevezethető és használható iratkezelési alkalmazásra van szükségük. NetRegistert használnak többek között a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal, a Gazdasági Versenyhivatal, az Országos Állategészségügyi Intézet, és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal munkatársai is.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.