Hirdetés
. Hirdetés

New York Times: fizessenek a mobilosok!

|

Csütörtöktől naponta maximum 3 cikk olvasható ingyen az alkalmazásaikon keresztül.

Hirdetés

Vélhetően részben a mobilos reklámokból származó kevéske bevétel miatt a The New York Times nemrég bejelentette, hogy június 27-től kezdve az Android, Blackbery, iOS és Windows Phone alkalmazásukat használók az eddigi 15 helyett naponta maximum 3 cikket olvashatnak el ingyen. A megkötés a flipboardosokra is vonatkozik majd.


A neves napilap mobilra optimalizált weboldalát preferálók esetében az ingyenesen megtekinthető tartalom mennyisége 10 cikkre lesz korlátozva, így az élelmesek maximum 13 cikket olvashatnak naponta. Meglepő módon a videós anyagokra elvileg nem vonatkozik az újabb megkötés, azokat továbbra is korlátlan mennyiségben lehet majd fogyasztani.


Az összes tartalomhoz természetesen a jövőben is előfizetés keretében lehet majd hozzáférni, amely típustól függően havi 15-35 dolláros (~ 3400-8000 forintos) kiadással jár. Ez meglehetősen magasnak mondható, összehasonlítási alapul a Netflix havidíja 8 dollár, míg a kifejezetten üzletembereknek szánt The Wall Street Journal 22 dollárt kér a digitális előfizetésért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.