Hirdetés
. Hirdetés

Nőtt az eBay nyeresége

|

A kiskereskedelmi portál forgalma és eredménye növekedést mutatott az első negyedévben, de az üzleti kilátások elmaradtak a várakozásoktól, ezért a részvények árfolyama a tőzsdén kívüli kereskedelemben 3 százalékkal esett.

Hirdetés

A cég részvényének árfolyama még ezzel együtt is 10 százalékkal áll az év eleji, és 55 százalékkal az egy évvel korábbi felett.

 

Az eBay Inc. nyeresége 19 százalékkal 677 millió dollárra, részvényenként 63 centre emelkedett az első negyedévben az egy évvel korábbi 570 millióról, részvényenkénti 55 centről. Mindazonáltal, az elemzők 62 centet vártak. A második negyedévben az eBay 61-63 cent részvényarányos nyereségre számít, szemben a 66 centes elemzői előrejelzésekkel.


Az értékesítési árbevétel az előző évihez képest 14 százalékkal 3,75 milliárd dollárra emelkedett az első negyedévben. A FactSet által megkérdezett szakértők 3,77 milliárd dollár bevételt jósoltak. Az eBay közvetítésével gazdát cserélt árucikkek összértéke - a gépjárműveket leszámítva - 18,33 milliárd dollár volt az első negyedévben, azaz 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.