Hirdetés
. Hirdetés

Növekszik a Twitter-buborék

|

Újabb befektetésről állapodott meg a Twitter. A cég ezzel időt nyerhet további stratégiája kidolgozásához.

Hirdetés

A közösségi hálózat társalapítója, Evan Williams blogbejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy megállapodást kötöttek öt befektetési céggel, de nem erősítette meg a Wall Street Journal korábbi hírét, amely szerint 100 millió dolláros tökeinjekcióról van szó. A befektetői csoportok közé tartozik a T. Rowe Price mamutválallat, amely nem kommentálta a Twitterrel kapcsolatos híreket.

A Twitter még keresi az árbevétel-növelési lehetőségeket, és egy ilyen mértékű befektetéssel a vállalat több időt nyerne ahhoz, hogy kidolgozza az üzleti modelljét. A vállalat másik társalapítója, Biz Stone úgy fogalmazott, hogy nyitottak a hirdetésekre is. A Twitter februárban már szerzett 35 millió dollár befektetést, ami a vállalat értékét 255 millió dollárra emelte. Amennyiben most létrejönne a 100 millió dolláros befektetés, a cég értéke megközelítené az egymilliárd dollárt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.