Hirdetés
. Hirdetés

OCZ: túl az egymilliomodik leszállított SSD-n

|

Mérföldkő a vállalat életében: leszállították az egymilliomodik SSD-meghajtójukat.

Hirdetés

Az OCZ neve régebben elsősorban memóriamodulokkal kapcsolatban volt ismerős, azonban mára a vállalat fő termékeivé az SSD-meghajtók váltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a gyártó mostani bejelentése, miszerint leszállították az egymilliomodik mozgó alkatrész nélküli meghajtójukat.

 

Ryan Petersen, az OCZ ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy az SSD-k továbbra is jelentős újításként vannak jelen a piacon, legyen szó üzleti vagy végfelhasználói szegmensről. Természetesen a gyártó büszke volt az egymilliós mérföldkőre.

 

Az OCZ jelenleg számos SSD-t kínál, amelyek SATA, SAS, Fibre Channel, PCI-Express és HSDL interfészeket egyaránt támogatnak. A széles termékpalettával nem csak az átlagos fogyasztói piacot, de az üzleti szektort is képesek lefedni. Az OCZ nemrég felvásárolta az Indilinx-et, így a jövőben saját SSD-vezérlőket is fejleszthet. Ennek tudatában kijelenthető, hogy az egymilliós rekord csak a kezdet az OCZ számára.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.