Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó 5G-mobilok jönnek a Huawei-től

|

A most megjelent Honor V30 máris a legolcsóbb 5G okostelefon a piacon.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei-hez tartozó Honor márkáért felelős elnök, George Zhao azt nyilatkozta, hogy cége az 5G technológia terjedésének elősegítése érdekében nagyon olcsó, 140-280 dollár körüli áron megvásárolható 5G-képes okostelefonok piacra dobását tervezi.

Az elnök szerint a Kínában most megjelent Honor V30 sorozatú mobilok már most is a legolcsóbb 5G-telefonnak számítanak a piacon 425-635 dollár közötti árukkal. A Honor V30 és V30 Pro 5G 6,57 hüvelykes FHD+ felbontású kijelzővel, valamint Kirin 990-es processzorral, Balong 5000 dual 7nm 5G lapkával, illetve Kirin 990 5G processzorral kerülnek forgalomba. A hátoldali hármas kameraelrendezés 40 megapixeles, az előlapon pedig két kamera található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.