Hirdetés
. Hirdetés

Olcsó globális roaming szolgáltatás indul

|

A régóta virtuális mobilszolgáltatóként (MVNO) működő Lenovo Kínában, valamint az EMEA régió területén fogja kínálni a Lenovo Connectet, amelynek a használatához nem kell külön SIM kártya.

Hirdetés

A Lenovo Connect számos előnyt kínál, többek között alacsony roaming díjakat és kiemelt fogyasztói elkötelezettséget, köszönhetően a Lenovo saját Big Data és felhőszolgáltatásainak.

Az EMEA régióban a Lenovo a Cubic Telecommal és számos értékesítési partnerrel működik együtt, hogy a Lenovo Connect elérhetővé váljon egy sor Lenovo ThinkPad eszközön. Kezdetben 45 piacon lesz elérhető a Lenovo Connect, amelynek köszönhetően a felhasználók megfizethető áron élvezhetik majd a biztonságos adatkapcsolatot. A Lenovo Connect-hez egyedi adatcsomagokat alakítanak ki, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi roaming használatot támogassák világszerte több mint 110 országban.

A Lenovo már elkezdte kiépíteni saját MVNO képességeit, rendszere ma a világ egyik legnagyobb MVNO hálózata 11 millió felhasználóval. "Az 5G hálózatok és az IoT hajnalán arra számítunk, hogy a távközlési piac exponenciális mértékben fog növekedni. A Lenovo Connect és MVNO szolgáltatásaink segítségével egy új, globálisan összekapcsolt világ felé haladunk azáltal, hogy zökkenőmentes kapcsolódást biztosítunk hálózatokon, szolgáltatásokon és eszközökön keresztül." - mondta Wang Shuai, a Lenovo alelnöke és az Understanding Telecom vezérigazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.