Hirdetés
. Hirdetés

Omikron Informatika - 15 éve a vevők szolgálatában

|

A vállalat AMP Netconnect Center üzletága megalapításának 15. évfordulóját ünnepelte.

Hirdetés

2012. április 26-án, Budapesten a Hotel Platánus adott otthont az Omikron Informatika Kft. AMP Netconnect Center üzletága megalapításának 15. évfordulója alkalmából tartott ünnepi rendezvénynek.

A program első felében az AMP NCC fennállásának 15 évet felölelő időszakáról emlékezett meg Füredi László, az Omikron Informatika Kft. ügyvezetője, valamint Wolfgang Rieger, a TE Connectivity kelet-európai területi igazgatója.

omikron informatika jubileum
omikron informatika jubileum

A visszaemlékezés után kezdetét vette a III. Omikron Kupa szakmai verseny, melyen a jelentkezők különböző szakmai kérdések megválaszolásával és gyakorlati szerelési, mérési feladatok megoldásával összemérhették az AMP termékekről megszerzett ismereteiket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.