Hirdetés
. Hirdetés

Önkiszolgáló BI MashZone NextGennel

|

A gyorsan áramló adatfolyamok begyűjtése, monitorozása, elemzése és vizualizálása, interaktív műszerfalakon történő megjelenítése, a belőlük kinyerhető információ megértése olyan kulcsfontosságú képesség, amelyet a digitális működésre átálló vállalatok nem nélkülözhetnek.

Hirdetés

Mindezt a funkcionalitást - a leíró, előíró és előrejelző analitikától kezdve a mély adatkutatáson át a műveleti intelligenciát adó információk vizuális megjelenítéséig - egyetlen digitális alkalmazásban kínálja a Software AG Digitális Üzleti Platformjának (angol betűszóval DBP) részét alkotó MashZone NextGen Business Analytics.   

- A MashZone NextGen a korábban felvásárolt JackBe Presto alkalmazásának és a Software AG eredeti MashZone termékének erényeit ötvözi egy továbbfejlesztett, újgenerációs megoldásban, amellyel a felhasználók hatékony, interaktív adatvizualizáló műszerfalakat hozhatnak létre, oszthatnak meg egymással, és azokat bármilyen Android, iOS vagy Windows alatt működő digitális eszközön megtekinthetik - mondta Szűcs Tamás, a Software AG kizárólagos hazai képviseletét ellátó itelligence Hungary DBT üzletágának vezetője. - A MashZone NextGen ugyanis egy HTML5-alapú műszerfalépítő eszközt tartalmaz, amellyel az IT-osztály által megszabott keretek között az üzleti felhasználók maguk is könnyen összeállíthatják az aktuális kérdéseiket megválaszoló adatvizualizációkat. A valós idejű analitikai és a gazdag vizualizációs képességek jobb döntések gyorsabb meghozatalához segítik a felhasználókat, ami az önkiszolgálás lehetőségével együtt jelentős versenyelőnyt ad a vállalatnak.

           

Különböző típusú adatforrások egész sorá-hoz kapcsolódik a MashZone NextGen, bele-értve a JDBC-kompatibilis adattárakat, az Apama komplex eseményfeldolgozó platform adatfolyamait, a Terracotta BigMemory gépi memóriában futó adatbázist, az ARIS táblákat, az XML fájlokat, a REST végpontokat és webszolgáltatásokat, valamint a Windows Excel táblázatokat. Az újgenerációs megoldás így a vállalati szintű, önkiszolgáló BI- és analitikai környezet kialakítása mellett a műveleti intelligenciát és valós idejű eseménykezelést, helyzettudatosságot, valamint adatvizualizációt is hathatósan támogatja.    

- Ha adottak az elemzésekbe bevonható adatforrások, akkor a műszerfalak rendkívül gyorsan elkészíthetők a MashZone NextGen segítségével - mondta Szűcs Tamás. - Bevezetése akár a digitális átalakulás kiindulópontja is lehet a vállalatnál.

A MashZone korábbi, Flash alapú verzióját az energiaszektorban, a kereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások terén számos vállalat használja Magyarországon. Számukra az átállás a platformfüggetlen NextGen verzióra a műszerfalak konvertálásával jár, amit az itelligence Hungary hathatósan támogat mind eszközökkel, mind tanácsadói-fejlesztői kompetenciákkal.

Hirdetés
Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.