Hirdetés
. Hirdetés

Online számlanyitás vállalkozóknak

|

A mikro-, kis- és közepes vállalkozások 15 százaléka már online igényel számlát az OTP Banknál.

Hirdetés

Bár a cégvezetők nagy többsége, a lakossági ügyfelekhez hasonlóan, továbbra is személyesen, egy bankfiókban kezdeményez számlanyitást, egyre többen fedezik fel a vállalkozói számlacsomagok kényelmes, akár otthonról is elvégezhető, online igénylésének előnyeit. Tavaly az OTP Business új ügyfeleinek 15 százaléka már az interneten igényelt számlát cége számára. Mindehhez nincs is szükség másra, mint válaszolni néhány egyszerű kérdésre, hogy a 13 számlacsomag közül a legmegfelelőbbet ajánlhassa fel a portál a vállalkozó számára.

Hirdetés

Az igénylés csupán néhány percet vesz igénybe, majd az ügyfél e-mailben kapja meg a szerződés tervezetét, azt is kiválaszthatja melyik fiókban és mikor kívánja aláírni, így várakozás nélkül, gyorsan túl lehet a papírmunkán.

Ha a vállalkozó már az igény benyújtásának napján személyesen aktiválja számláját, már aznap használhatja is. A lehetőséggel a társas és egyéni vállalkozások, valamint őstermelők mellett egyéb szervezetek (pl. alapítványok és egyesületek) is élhetnek. A számlához tartozó bankkártyát - kérésre - a bank kipostázza.

"Célunk e lehetőség megteremtésével is az volt, hogy a banki ügyintézés minél kevesebb időt vegyen el ügyfeleinktől, legyen szó mikro-, kis- vagy közepes vállalkozások vezetőiről" - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.