Hirdetés
. Hirdetés

Összefog az Ericsson és a Quanta

|

A két vállalat stratégiai partnerséget hozott létre az adatközpontok tervezésének, fejlesztésének és gyártásának bővítése érdekében.

Hirdetés

Az Ericsson és a Quanta Computer, a világ egyik vezető, taiwani központú hardvergyártója stratégiai partneri megállapodást kötött az Ericsson Hyperscale Datacenter System 8000-en alapuló továbbfejlesztett, következő generációs adatközpont-megoldás tervezésének, fejlesztésének és gyártásának kibővítésére.

Az új generációs adatközpont bevezetésének további gyorsítására az Ericsson kiemelt támogatóként csatlakozott az OCP-hez, a bővíthető adatközpont-megoldások hardvertervezésére koncentrálva. Az Ericsson az új OCP-tervekkel továbbra is vezető szerepet kíván betölteni, és hozzájárul az Intel Rack Scale architektúrájának nyitott szabványú egységes, moduláris elemekkel történő kiegészítéséhez.

 

A partneri kapcsolat révén az Ericsson optikai rendszerei kiegészülnek a Quanta rack szerver termékeivel. A kibővített portfólió a jelenlegi kialakításban, illetve a jövőben OCP-kompatibilis kialakításban lesz elérhető. A teljes rendszert és minden alternatív összetevőt továbbra is egyetlen közös szoftveres vezérlő réteg irányít, amely a felügyelet hatékonyabbá válásán túl a teljesítményre vonatkozó elemzéseket is kínál és így felkészül jövőbeni automatizálási és gépi tanulási lehetőségekre.

Ezen kívül az Ericsson vizsgálja, hogy miként használhatná ki meglévő globális szolgáltatási kapacitásait, hogy szolgáltatásokat nyújthasson az Ericsson közvetlen és a Quanta legnagyobb ügyfelei számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.