Hirdetés
. Hirdetés

Pályázhatnak a vállalkozók a Magyar Innovációs TechShow-ra

|

Tegnaptól pályázhatnak kreatív innovációs megoldásokkal magánszemélyek illetve kis- és közepes vállalkozások a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Mobilitás és Multimédia Klaszter együttműködésében megrendezésre kerülő Magyar Innovációs TechShow kiállításon való részvételre.

Hirdetés

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t, amely lehetőséget biztosít a legkreatívabb hazai high-tech fejlesztések nagyközönség előtti bemutatására az innovációval foglalkozó szakemberek és vállalkozások számára. A 2011. május 17-18. között megrendezendő TechShow-n 21 innovációs megoldást fognak egy látványos, installációs térben kiállítani a Millenáris Parkban. A 21 résztvevőt a Keressük Magyarország Új Neumannjait című verseny keretében választja ki egy független, szakmai zsűri. 

A kiállítás kapcsolódik a magyar soros elnökség infokommunikációs vonatkozású programjaihoz, így a kiállításra beválogatottak a hazai és nemzetközi szakmai elit előtt mutathatják be jövőbe mutató megoldásaikat. A Magyar Innovációs TechShow világosan jelzi: Magyarország a nagy hozzáadott értéket képviselő high-tech megoldások fejlesztésében élen járó tehetségekre és vállalkozásokra kiemelt figyelmet fordít. A kiállítás fővédnöke Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára.

A kiállításon való részvételre 2011. április 8.-ig lehet pályázni a versenykiírásban foglalt feltételek szerint. A verseny eredményei várhatóan 2011. április 18.-án lesznek nyilvánosak.
A pályázati kiírás elérhető a http://nfm.gov.hu/techshow oldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.