Hirdetés
. Hirdetés

Partnerek az adatvédelemben

|

Adatokon alapul a vállalatok működése, és digitális átalakulásuk sikere is azon múlik, milyen értéket tudnak kinyerni adataikból. Az adatvagyon hatékony felügyelete és védelme ebben kulcsszerephez jut, amelynek betöltését a Fujitsu és a Veritas 1992-re visszanyúló globális partneri kapcsolatán keresztül segíti.

Hirdetés

Adatvédelmi megoldásainkon, az ETERNUS CS készülékeinken és ETERNUS LT szalagos tárolórendszereinken tanúsítottan fut a Veritas NetBackup szoftvere, mondta Ladislav Orenic, a Fujitsu partnerekre összpontosító (Channel Led Countries) régiójának vezetője. - Hatékony, megbízható és rugalmas adatfelügyeleti és -védelmi megoldást adunk ügyfeleinknek, függetlenül attól, hogy adataikat házon belüli adatközpontjukban, távoli telephelyeken vagy a felhőben kezelik. A Fujitsu széles adatvédelmi portfóliója azt jelenti, hogy a vállalatméret és az adatvédelmi követelmények figyelembe vételével az egyedi igényeket mindig a legjobb technológiákkal szolgáljuk ki.

Hardver és szoftver mély integrációjának köszönhetően a vállalatok optimális egyensúlyt alakíthatnak ki a különböző adathordozók (szalag/HDD/SSD) használatában, így teljesítmény és költség tekintetében egyaránt a legnagyobb hatékonyságot érhetik el. A két vállalat csúcstermékeinek szoros integrálása egyúttal az adatvédelem kihívásokkal teli feladatait is leegyszerűsíti, a környezet kialakítását megkönnyíti és rugalmassá teszi.

- A Fujitsu ETERNUS CS800 és ETERNUS CS8000 készülékek, valamint a Veritas NetBackup és Enterprise Vault szoftverek együttesével a vállalatok például kiemelkedő adatvédelmi és archiválási képességekre tehetnek szert, minimalizálhatják a mentéshez szükséges időt, és az üzletkritikus környezetekben a visszaállítás időcélját is költséghatékonyan tarthatják, mondta Ladislav Orenic. - Adatvédelmi képességeink persze túlmutatnak a hagyományos értelemben vett adatmentésen, a pillanatképek (snapshot) készítésére, replikációra, üzletfolytonosságra és katasztrófa-elhárításra, valamint az archiválás különböző típusaira egyaránt kiterjednek.

A Fujitsu és a Veritas teljesen integrált megoldásként NetBackup készülékeket is kínál, amelyek 30 percnél rövidebb idő alatt beállíthatók. Beépített kiberbiztonsági funkcióikkal védenek a digitális behatolókkal szemben, miközben alkalmazás-tudatosságuk az IT-rendszereket is tehermentesíti, és lehetővé teszi a felügyeleti feladatok megosztását a mentések és az alkalmazások gazdái között.

Cikkünk a Computerworld 2021/06. számában, március 24-én jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.