Hirdetés
. Hirdetés

Presto File Server: Adatmozgatás felsőfokon

|

A Synology NAS-on futó fájlkiszolgáló új szintre emeli az átvitelt.

Hirdetés

A megszokott fájltovábbítási módszerek, köztük az FTP és a HTTP/S manapság már egyre kevésbé képesek kielégíteni a megnövekedett igényeket. A Presto File Server biztonságos megoldást kínál a hatalmas adattömegek WAN-on keresztüli gyors mozgatására: segítségével nagysebességű, könnyen kezelhető fájlátviteli portállá alakíthatjuk Synology NAS-unkat.

Biztonsági játék
A Synology Internet Transfer Accelerator, röviden SITA egy olyan WAN gyorsító eljárás, amit a Synology azért fejlesztett ki, hogy maximálisan kihasználhassuk a hálózatban rejlő lehetőségeket, és ne kelljen a távolsági adatátvitel olyan közismert problémáival viaskodni, mint a hosszú lappangás és a kapcsolatok bizonytalanságai.

A Presto File Server mindent bevet, hogy az adatokhoz illetéktelen kéz ne férhessen hozzá. A bejelentkezési adatok védelméről egy dedikált TLS/TCP titkosított csatorna gondoskodik, és a két lépéses ellenőrzés további biztonsági szintet épít az átviteli folyamatba.

Gyors és rugalmas
Az intuitív felülettel ellátott Presto asztali kliens, amellyel minden fontos platformot kezelni tudunk, tökéletes megoldást kínál a PC-k és a Synology NAS közti adatcserére.

A kliens számos kényelmi szolgáltatással segíti a felhasználót. A bejelentkezési adatok automatikusan  mentésre kerülnek, a fájlokat egyszerű húzással mozgathatjuk a Presto és a Windows Intéző, illetve a Mac Findere között, és gyorsbillentyűkkel másolhatunk, illeszthetünk be, nevezhetünk át, vagy törölhetünk fájlokat.

A munkák fontossági sorrendbe állíthatók, és a rendszergazdák pedig a környezeti igényeknek megfelelően szabályozhatják a rendelkezésére álló sávszélességet.  A hatékony erőforrás-gazdálkodás érdekében a kliens rugalmasan alkalmazkodik a különféle adattípusokhoz és környezetekhez: amikor például tömöríthetetlen adatokat továbbítunk, a tömörítő funkció automatikusan kikapcsol, hogy ne terhelje fölöslegesen a CPU-t.

Testreszabott megoldások
A DSM-re telepített Presto File Server a rendszergazdák életét is megkönnyíti. A sávszélesség-felhasználás és az átvitel minősége egyszerűen, valós időben nyomon követhető, és a részletes naplók minden fontos információt megőriznek a le- és feltöltésekkel, a forgalom jellemzőivel, a különböző szervereken folyó munkákkal, a fájlok számával és hasonló releváns adatokkal kapcsolatban. A rögzített adatokból a beállított ütemezés szerint a rendszer napi, heti, és éves jelentéseket készít, és e-mailben továbbítja a megadott címekre.

A Presto File Server licencelése sávszélesség alapján történik: a Synology számos opciót kínál, és egyhónapos, díjmentes próbaidőszakkal segíti a testreszabott megoldás kiválasztását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.