Hirdetés
. Hirdetés

Professzionális Linux-támogatás az Oracle-től

|

Az Oracle ma bejelentette, hogy ezentúl ugyanolyan professzionális, vállalati szintű támogatást fog nyújtani a Linuxhoz, mint adatbázis-kezelőjéhez, köztes szoftvereihez és alkalmazásaihoz.

Hirdetés

A szoftvercég Enterprise Linux néven elsőként a Red Hat Linux speciális változatát jelenteti meg, amelyet kiegészít az eddigi hibajavításokkal. A lépés hátterében az áll, hogy a Red Hat jelenleg csak az általa karbantartott disztribúció legutóbbi verziójához kínál javításokat, és emiatt egy-egy hiba korrigálása végett a vállalatok gyakran kénytelenek egész Linux rendszerüket a legújabb kiadásra frissíteni.

A Oracle kikezdhetetlen üzembiztonságot célzó Unbreakable Linux programja keretében a jövőbeli, a jelenlegi és a korábbi Linux verziókhoz egyaránt biztosítja a rendszeres programjavításokat. Ezzel ugyanolyan vállalati szintű terméktámogatást biztosít a Linuxhoz, mint amilyen a többi operációs rendszernél már most is elérhető.

A cég közleménye szerint a támogatás keretében nyújtott szolgáltatások díja a Red Hat legmagasabb szintű támogatási konstrukciójának jelenlegi ára alatt marad. Az Enterprise Linux bináris állományait az Oracle díjmentesen teszi elérhetővé, a hálózaton keresztül terített frissítéseket pedig Enterprise Linux Network Support néven rendszerenként és évenként 99 dolláros áron kínálja majd.

Az Enterprise Linux Basic Support szolgáltatáscsomag a hálózati frissítések mellett a világ bármely pontjáról elérhető nonstop ügyfélszolgálatot is tartalmazza; az Enterprise Linux Premier Support pedig ezen felül a korábbi kiadásokba visszamenőlegesen átvezetett hibajavításokat és az Oracle teljes élettartamra kiterjedő támogatási konstrukcióját is magában foglalja. Mindkét csomag kétprocesszoros és processzorszám-korlát nélküli változatban is elérhető lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.