Hirdetés
. Hirdetés

Régiós ambíciók a VT-SOFT-nál

|

A varsói tőzsdén jegyzett TETA S.A. a VT-Soft csatlakozásával ambiciózus közép-kelet-európai terjeszkedést tervez.

Hirdetés

Lengyelország magyarországi nagykövete, Joanna Stempinska avatta fel augusztus 2-án a szoftverfejlesztő VT-Soft Kft. új irodáját a budapesti Graphisoft Parkban. Az eseményre a VT-Soft Kft. közel 20 éves történetében mérföldkőnek tekinthető tulajdonosváltás alkalmából kerül sor: 2008. májusában a lengyel TETA S.A. 31,5 millió zloty (2,3 milliárd forint) vételár megfizetésével 86 százalékos részesedést szerzett a szoftverfejlesztéssel és humánügyviteli szolgáltatással foglalkozó VT-Soft Kft.-ben.

A 2005 óta a varsói tőzsdén jegyzett lengyel szoftvercégnek számos hazai felvásárlás után ez volt az első külföldi tranzakciója, amit szándékai szerint romániai, ukrajnai, és német akvizíciók követnek majd.

Erősödő kiszervezés
A TETA és VT-Soft termékköre és szolgáltatásai nagymértékben fedik egymást, a hasonlóságból adódó szakmai lehetőségek kihasználása természetes iránya a következő évek fejlesztéseinek. A cégstratégia három fő irányt jelöl ki: a humán és munkaügyi outsourcing területét, a HR-szoftverek fejlesztését és értékesítését, valamint harmadikként a nagy informatikai projektek területét. Ez utóbbihoz tartozik a verseny- és állami szektor számára nyújtott rendszermenedzsment és IT biztonsági szolgáltatás, az alkalmazások központi felügyelete, a rendelkezésre állás, a működési stabilitás és sérthetetlenség biztosítása.

A nagy államigazgatási pályázatokon a VT-Soft már korábban is sikerrel indult, a közigazgatásban olyan nagy ügyfeleket szolgál ki évek óta, mint a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala vagy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár.

Cél a vezető pozíció
A bérszámfejtés, a munkaügy és a társadalombiztosítás adminisztrációja mellett a toborzás, az oktatás, a teljesítményértékelés vagy akár a kafetériarendszer működtetésének kiszervezése egyre népszerűbb, ezt a folyamatot a cég hamarosan a környező országok piacain is ki szeretné használni. A hazai humánügyviteli outsourcing területén a VT-SOFT az első három szolgáltató között van, ezt a pozícióját jelentős beruházásokkal és az ügyfélszolgálat struktúrájának átalakításával kívánja erősíteni. A VT-SOFT célja néhány éven belül a vezetői pozíció megszerzése Közép- Kelet-Európában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.