Hirdetés
. Hirdetés

Saját lábra áll a Siemens telekom- és multimédia üzleti egysége

|

2013. február 1-jével lezárult a Siemens Communication, Media and Technology (CMT) üzletágának globális cégjogi átalakítása.

Hirdetés

A CMT ennek nyomán a Siemens Convergence Creators Holding GmbH vezetése alatt működő részleggé válik. A GmbH 100%-os Siemens tulajdonú; székhelye Bécs.

A CMT új jogállásában és nevén – Siemens Convergence Creators – a tervek szerint vevőcentrikusabban és nagyobb „ütőerővel” fog működni a globális piacon. A Siemens maga továbbra is főtevékenységeire koncentrál.

siemens
siemens

A Siemens Convergence Creators kilenc országban (Ausztria, Csehország, Horvátország, India, Kína, Magyarország, Németország, Románia, Szlovákia) 2000 munkatársat foglalkoztat.

A régi-új cég kulcsrakész megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a kommunikációs hálózatok, a szerviz- és ügyfélmenedzsment, a nyilvános (polgári) biztonságtechnika, a multimediális tájékoztató és szórakoztató (infotainment) rendszerek, továbbá a légiközlekedés és űrrepülés területén.

Még Siemens CMT néven, 2011-ben mintegy 150 millió eurós árbevétel ért el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.