Hirdetés
. Hirdetés

Samsung: vásárolj okosan!

|

"Nem mindig a legolcsóbb a legjobb", 'egy terméknek nem csak kézzelfogható előnyei lehetnek", "az idő pénz" - ezeket az örökérvényű szabályokat Bob Park, a Samsung Electronics Canada IT üzletágának marketing vezetője mondta.

Hirdetés

Méghozzá a Torontóban megrendezett idei Linux and Network World Expo kiállításon. Az úr véleménye szerint hiába tűnnek a fenti tanácsok evidensnek, a vásárlók nagy része mégis figyelmen kívül hagyja közülük legalább az egyiket. A legtöbben abba a hibába esnek, hogy kizárólag a termék ára alapján döntenek, nem számolva azzal, hogy ez minden bizonnyal a minőség számottevő rovására mehet. A nevesebb gyártók ezzel szemben sokkal kifinomultabb technológiát, illetve jobb alapanyagokat alkalmaznak.

Park szerint ez hosszútávon, üzleti vállalkozások esetében meg fontosabb tényező, hiszen az olcsóbban beszerzett termékek az idő múlásával gyorsabban amortizálódnak, többe kerül tehát a fenntartásuk és a javításuk. Ami a kézzelfoghatóságot illeti, a helyzet hasonló. A drágább termékekhez teljesebb körű támogatást, vagy jobb garancia feltételeket is adnak a gyártók, ami csak a későbbiekben térül meg. A rossz minőségű eszközök pedig több időt és energiát igényelnek a felhasználóktól - nem mindegy például, hogy egy többek által használt nyomtató milyen sűrűn romlik el, vagy mekkora sebességgel képes jó minőségű nyomatokat készíteni.

Park tehát nem csak saját érdekében beszélt, a Samsung ugyanis egyelőre nem gyárt például nyomtatókat... mondandóját pedig bizonyára többen is megfogadják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.