Hirdetés
. Hirdetés

SAP Tihany 2007

|

A tizedik alkalommal megrendezett eseményen az SAP és partnerei újdonságokat mutatnak be.

Hirdetés

Az SAP Hungary bejelentése szerint a világ 65 városában sorra kerülő nemzetközi konferenciasorozata, az SAP World Tour 2007 magyarországi eseménye ma vette kezdetét Tihanyban.

A konferenciasorozat idén lesz tíz éves, a rendezvény mottója "Együtt a nagy X-generáció". Az elmúlt kilenc évhez hasonlóan a konferencián a vállalatoknak idén is lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül az SAP munkatársaival, illetve szakértőkkel vitassák meg azokat a kérdéseket, amelyeket az üzleti környezet változása vet fel, és hogy hogyan tarthatnak lépést velük az SAP segítségével.

A szeptember 17-19. között tartandó rendezvényen az előadók között üdvözölhetjük Nemere István írót, Csaba László közgazdászt, Kemény Dénes vízilabda edzőt, Kürti Sándort, a Kürt Zrt. elnökét és Hankiss Elemér szociológust is.

A szakmai konferencián szó lesz a szoftvergyártó partnerei által kínált megoldásokról, az SAP-s termékújdonságokról és Netweaver platformfejlesztésekről. Bemutatkozik az SAP és Microsoft integrációját lehetővé tevő Duet szoftver, és az üzleti intelligenciát támogató megoldások is. Külön szekció foglalkozik a SOA, CRM rendszerekkel, és a középvállalatokra kidolgozott csomagmegoldásokkal. A résztvevők különböző találkozókon vesznek részt, ahol iparág-specifikus megoldásokat mutatnak be, valamint demókon keresztül ismerkednek meg az SAP rendszereivel.

Az eseményről korábban Veres Zsolt, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója nyilatkozott a Computerworld TV-nek.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.