Hirdetés
. Hirdetés

SAP: új szakmai vezető

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy munkatársát, Jeges Dánielt nevezte ki egyik fejlesztési csapatának élére.

Hirdetés

A szakember új pozíciójában a magyar fejlesztési központ, a 220 főt foglalkoztató SAP Labs Hungary 108 fős M&SCM (ipari megoldások és ellátási lánc menedzsment) csapatának vezetőjeként felel a globális M&SCM szoftverportfólió helyi fejlesztéséért.

Jeges Dániel 2006-ban csatlakozott a szoftvercéghez. Az SAP előtt többek között a Coca-Cola egyik cégénél töltött be igazgatói posztot. A 37 éves szakember jelentős külföldi tapasztalatokkal rendelkezik, dolgozott már Szerbiában, Lettországban, Horvátországban.

Az M&SCM igazgató feladata, hogy megvalósítsa az end-to-end szolgáltatást a német SAP központ fele. Ennek realizálásával a szükséges igények felmérésén túl, a szoftver tervezés és kivitelezésen át, az elsődleges karbantartásig olyan komplex szolgáltatást lesz képes nyújtani szakterületén, mellyel immár nem az ár, hanem a hozzáadott érték biztosításával emelkedik ki az SAP magyar fejlesztőközpontja a többi SAP Labs közül.

Az angol, orosz, szerbhorvát nyelveken is beszélő gépészmérnök jelenleg MBA tanulmányait folytatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.