Hirdetés

SENDYS Explorer szoftvercsomag az OKI-tól

|

A sokoldalú szoftverplatform segíti az OKI irodai nyomtatók felhasználóit a produktívabb, hatékonyabb és biztonságosabb munkavégzésben.

Hirdetés

Az OKI Europe Ltd bejelentette a több flottára is alkalmazható SENDYS Explorer szoftver megjelenését. Az OKI-exkluzív, teljes körű szoftvermegoldás minden iparág és szervezet felhasználói számára lehetővé teszi, hogy még többet hozzanak ki OKI nyomtatóikból és multifunkciós készülékeikből. A felhasználók digitalizálhatják és kezelhetik dokumentumaikat, távolról vezérelhetnek nyomtatási feladatokat, fokozhatják a biztonságot és csökkenthetik a hulladék mennyiségét - a vállalkozásoktól kezdve egészen a kiskereskedelmi egységekig és egészségügyi szervezetekig, sőt még ezeken túlmenően is.

Az OKI irodai nyomtatók portfóliójával kompatibilis SENDYS Explorer segít a vállalatoknak ellenőrzésük alatt tartani dokumentumaik kezelését és nyomtatóflottáikat. A szoftver egy felhasználóbarát színes érintőképernyőnek köszönhetően könnyedén hozzáférhető mind asztali számítógépen/laptopon, mind mobiltelefonon, valamint az OKI sokoldalú multifunkciós készülékein, emellett pedig idő- és költségmegtakarítást elősegítő kiegészítő funkciók széles tárházát kínálja.

A SENDYS Explorer és a SENDYS Flottakezelő díjmentesen áll az OKI-ügyfelek rendelkezésére, míg a SENDYS Explorer Premium OCR és a SENDYS Explorer Output Manager, valamint a Flex Connector és Flex Connector Plus bővítmények opcionális extraként vásárolhatók meg.

Hirdetés

A SENDYS Explorer általános funkciói 

  • OCR - A beolvasott vagy feltöltött fájlok optikai karakterfelismerése
  • "Szkennelés saját részre" dokumentumkönyvtár
  • Dokumentumok távoli hozzáférése és kezelése
  • Magánjellegű és nyilvános fájlok dokumentumkezelése
  • Felhőtárhelyekről való nyomtatás a fájlok nyomtatóról, számítógépről vagy okostelefonról történő elérésével
  • Díjmentesség az OKI-ügyfelek számára

A csomag díjmentesen tartalmazza a SENDYS Explorer Flottakezelőt az ügyfelek számára. A Flottakezelő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról tekinthessék meg a flotta részét képező nyomtatók és multifunkciós készülékek valós idejű állapotát, valamint, hogy távolról kezeljék a firmware-frissítéseket, beleértve azok ütemezését a mindennapi ügyvitelre gyakorolt hatás minimalizálása érdekében. A flottakezelés tekintetében az eszköz egyszerűbb karbantartást és megnövekedett költséghatékonyságot biztosít, mivel a felhasználók egy személyre szabott irányítópult segítségével készíthetik el jelentéseiket (például használati statisztikákat és a készülékekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket).

Csatlakozási lehetőségek
A Csatlakozási lehetőségek segítségével a felhasználók dokumentumokat küldhetnek számos célhelyre, beleértve a Dropbox, OneDrive, OneDrive for Business, Google Drive és Microsoft SharePoint felületeket is. 

Hirdetés

A Flex Connector bővítmény a dokumentumok számos céltípusra történő szkennelésével, átvitelével és megosztásával kapcsolatos lehetőségeket biztosít azok gyors tárolása, lekérdezése és kezelése céljából, fokozva ezáltal az alkalmazottak produktivitását és a biztonságot. A dokumentumkonfiguráció magába foglalja a beviteli mezőket, a mappalétrehozást és az automatikus fájlnév-generálást. Emellett parancsikonok létrehozását is lehetővé teszi az OKI sokoldalú multifunkciós készülékein és az okostelefonokon keresztül elérhető személyre szabott munkafolyamatokhoz.

A Flex Connector Plus tartalmazza a Flex Connector bővítmény nyújtotta összes előnyt, kiegészítve a zonális optikai karakterfelismerés funkcióval. Ennek segítségével az adatmezők metaadatok formájában kinyerhetők a dokumentumokból, és automatikusan importálhatók bármely, harmadik féltől származó alkalmazásba a gyors és biztonságos dokumentumlekérés érdekében. A kinyert adatok ellenőrizhetők az OKI multifunkciós készülékeken a hibák kockázatának csökkentése céljából.

További opciók
A SENDYS Explorer Premium OCR dokumentum-digitalizálást biztosít az ABBYY® megoldásával működő korszerű optikai karakterfelismerési technológia révén. Ez lehetővé teszi a betűk és szavak szkennelt dokumentumokban történő számítógépes azonosítását, így a felhasználók a hagyományos szöveges dokumentumokhoz hasonlóan szerkeszthetik, másolhatják, elemezhetik és nyerhetik ki a tartalmat.

A SENDYS Explorer Output Manager a felhasználók nyomtatási, másolási és szkennelési tevékenységei feletti ellenőrzési lehetőséggel ruházza fel a rendszergazdát, ami által biztosítja a kinyomtatott dokumentumok biztonságos kezelését. A nyomtatási feladatokat olyan felhasználó-hitelesítési folyamatok védik az OKI készülékeken, mint a felhasználók hálózati hitelesítői adataival, PIN-kódjaival és proximity kártyáival történő azonosítás. A nyomtatott dokumentumok emellett lekérhetők bármely Pull Print-kompatibilis készülékről is. A nyomatkezelési jelentés teljes átláthatóságot biztosít a vállalkozások számára a nyomtatási költségekről. Lehetővé teszi az anyagpazarlás megakadályozását, valamint az olyan irányelvek érvényesítését, mint a korlátozott színes nyomtatás, hogy csak az azt ténylegesen igénylő felhasználók nyomtathassanak színesben, teljes körű átláthatóságot és ellenőrzést biztosítva ezáltal a nyomtatási költségek felett.

Hirdetés
Ügyfélszolgálati változás!
--
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.