Hirdetés
. Hirdetés

SOC-ot is ajánl ügyfeleinek az Invitech adatközpontja

|

Az Invitech Solutions DC10 adatközpontparkjának bővítését jelentették be tegnap Budapesten.

Hirdetés

Hirdetés

A DC10-III első üteme több mint 1000 négyzetméteres új egységének az adatközpontokat világszerte minősítő amerikai szervezet, az Uptime Institute hazánkban elsőként adta meg a TIER III minősítést, a tervdokumentációk alapján. Ilyen szintű elvárásoknak megfelelő kritikus üzleti infrastruktúrális létesítmény a Magyarországgal határos államokban három található.

David Blunck, az Invitel-csoport vezérigazgatója az Invitech adatpark bővítését bejelentő sajtóeseményen

A TIER III tanúsítás a magas rendelkezésre állás előfeltétele. Az adatközpontban karbantartás, berendezés-csere vagy bármilyen más nem üzemszerű állapot esetén is garantáltak a szolgáltatási paraméterek, ugyanis minden aktív eszközből tartalék áll rendelkezésre. A tanúsítás előírása szerint minden ellátási útvonal - például az adatátvitel, a villamosenergia-betáplálás vagy a hűtés - kettőzött kell, hogy legyen, tehát egy ellátási útvonal kiesése esetén is minden berendezés üzemfolytonossága biztosítható. A jobbára az adminisztratív folyamatokra koncentráló tanúsításokkal ellentétben e minősítés a működésre, az éles helyzetekre, a technológiára fókuszál. Számos nemzetközi cég, főleg pénzintézet követel meg ilyen szintű elvárásokat.

Elhangzott az Invitech Kozma utcai adatközpontjában tartott sajtóeseményen, hogy a cég mostantól az adatparki kínálatában SOC (Security Operation Center) szolgáltatást is ajánl az ügyfelei számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.