Hirdetés
. Hirdetés

Stratégia válság ellen

|

Sakk-matt a válságnak: okos informatikai megoldásokkal a biztos holnapért címmel tartott szakmai napot a Qualysoft Zrt. A rendezvényen a zsúfolt őszi konferenciaáradat ellenére is szép számmal vettek rész a cég jelenlegi ügyfelei és a Qualysoft megoldásai iránt érdeklődők egyaránt.

Hirdetés

A szakmai nap megnyitójában Czifra András, a cég vezérigazgatója röviden bemutatta a vállalatcsoportot. A Qualysoft immár hat országban van jelen (Németország, Ausztria, Magyarország, Szerbia, Szlovákia, Románia), és az egyes vállalatok szorosan együttműködnek egymással. Mint a vezérigazgató elmondta, ennek több előnye is van: egyrészt a vállalatcsoporton belül intenzív a tudáscsere, másrészt a fejlesztéseket sokkal gazdaságosabban és rugalmasabban tudják kivitelezni. Szakmai előadásokkal a Microsoft, az IBM és a HP szakemberei is képviseltették magukat.


A bevezető után Gáspár László, a Qualysoft ágazatvezetője és Ladányi Bálint, az Agfa Health Care regionális IT-vezetője a az Agfánál bevezetett üzemeltetési szolgáltatás kialakításának tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal. Ehhez a témához kapcsolódott Balázsik Gábor (HP) is, aki arról beszélt, hogy miként lehet hatékony az outsourcing akkor, ha a szolgáltatási struktúra többszereplős.

A rendezvény másik fontos témája volt a CRM és a vállalatirányítás kapcsolata. Itt egyrészt a MAG Zrt.-nél az ERP rendszer bevezetésének tapasztalatairól beszélt Dobi Sándor projektvezető (MAG Zrt.) és Sövegjártó Róbert kereskedelmi igazgató (Qualysoft), másrészt a Microsoft xRM rendszerről beszélt Wentzel István (Microsoft).

A hallgatóság a rendezvény egyik legnagyobb értékének azt tartotta, hogy nem csupán elvont megoldásokkal ismerkedhettek meg, hanem a konkrét projekteken keresztül valós problémákkal találkozhattak. Az Agfa Health Care & Graphics és a MAG Zrt. mellett ilyen információkkal szolgált az UniCredit Group IT Services is.

A szakmai napot a tervek szerint 2010 tavaszán is megrendezik.

A rendezvény médiatámogatója a Computerworld volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.