Hirdetés
. Hirdetés

Sun bérszerverek az Interware Szerver Hotelben

|

Szerver Hotelében a Sun x86-os szervereinek bérlete mellé IP hoszting, szerverelhelyezés és rendszer admin szolgáltatásokat nyújt az Interware.

Hirdetés

Azon cégek, amelyek a szolgáltatás folyamatos használata mellett döntenek, éves szerződés esetén további két hónap ingyenes szerverelhelyezéshez és 100 Mb/s-os internetkapcsolathoz is hozzájutnak. "Az Interware Szerver Hotelben üzemeltetésre kerülő Sun X2100 és Sun X4200 alkalmazásszerverek beállításával kedvcsinálás végett, év végéig kivételes lehetőséget biztosítunk többek között webfejlesztő és rendszergazdai szolgáltatásokat végző cégeknek azzal, hogy egy hónapig térítésmentesen tesztelhetik a Sun gépeket és az Interware Szerver Hotel szolgáltatásait." - nyilatkozta Sátor Csaba az Interware ZRt. kereskedelmi és marketing igazgatója.

"Meggyőződésünk szerint ez az egy hónap elegendő ahhoz, hogy ügyfeleink ráérezzenek a kényelem és a minőségből fakadó biztonság "ízére" és megbizonyosodjanak róla, hogy a kínált szolgáltatáscsomag költségében is versenyképes az egyéb konstrukciókkal összehasonlítva."- tette hozzá a cég kereskedelmi és marketing igazgatója.
Az 1 hónapos ingyenes tesztelési időszak után a Sun AMD Opteron processzoros szerverei stabil, nagy sebességű internet kapcsolattal és rendszergazdai szolgáltatással már havi 72.700,- Ft-tól elérhetőek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.