Hirdetés
. Hirdetés

SUSE Linux a Lenovo noteszein

|

A Novellel való együttműködés keretei között a Lenovo a jövőben Linux operációs rendszerrel is kínálja ThinkPad noteszgépeit.

Hirdetés

A két vállalat a negyedik negyedévtől a Novell SUSE Linux Enterprise Desktop 10-zel előtelepített, általános üzleti felhasználásra szánt ThinkPad T sorozatot az egyéni felhasználók számára is elérhetővé teszi. A Lenovo mind a hardverhez, mind az operációs rendszerhez támogatást nyújt, a Novell pedig közvetlen hozzáférést biztosít a karbantartási frissítésekhez a ThinkPad noteszgépek vásárlóinak.

A két vállalat több mint öt éve végez közös kutatásokat és fejlesztéseket. A Lenovo több éve kínál Linux-tanúsítványokat a ThinkPad termékcsaládjához, emellett olyan eszközöket is biztosít ügyfeleinek, a ThinkPad noteszgépeken futó Linux rendszerek optimális használatát célozzák. A Lenovo a ThinkPad T60p mobil munkaállomáshoz biztosított Help Center támogatási szolgáltatást a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 rendszerre is kiterjeszti. Az ügyfelek a SUSE Linux Enterprise Desktop 10 rendszerben szereplő üzleti alkalmazások - többek között az OpenOffice.org irodai megoldáscsomag, egy levelezőprogram és egy webböngésző - előnyeit is kihasználhatják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.