Hirdetés
. Hirdetés

Szakértő átalakító

|

Integrációs, folyamat- és információmenedzsment-technológiák együttes, hozzáértő alkalmazása szükséges az értékteremtő digitális innovációhoz. Pusztán házon belüli erőforrásaira támaszkodva egyetlen vállalat sem küzdhet meg ezzel a komplexitással.

Hirdetés

Hirdetés
          

Szükségesnek tartják a magyar vállalatok a digitalizációt, tapasztaljuk, hogy keresik a használati eseteket, amelyekben működésüket célszerű átalakítaniuk - mondta Szakács Zsuzsanna, az itelligence Hungary Kft. értékesítésért felelő ügyvezető igazgatója. - Közös e projektekben, hogy az üzleti rendszereket adatok és folyamatok szintjén az eddiginél szorosabban és dinamikusabban kell összekapcsolniuk a vállalatoknak, és a keletkező nagy adatmennyiséget is gyorsabban, akár valós időben feldolgozniuk, elemezniük, és a kapott információkat eljuttatniuk a hozzáférésre jogosult felhasználókhoz.          

Mindez olyan eszközökkel és szolgáltatásokkal valósítható meg, amelyekből az SAP, a Software AG, az ELO és az Open Text partnereként az itelligence Hungary több mint két évtizede építi portfólióját és kompetenciáit, így teljes körű megoldásszállítóként segíti a vállalatirányítási, IoT-, ipar 4.0-s és más digitális projektek sikerre vitelét.

           

- Az üzlet digitalizálásának technológiái rendkívül gyorsan fejlődnek, ezért tanácsos külső szakértőt bevonni a munkába, aki alaptevékenységének részeként lépést tart velük - mondta Németh Róbert, az itelligence Hungary tanácsadásért felelő ügyvezető igazgatója. - Kompetenciáink mellett a különböző iparágakban megvalósított projektek tapasztalatával, a bevált gyakorlat átadásával is segítjük az átalakítást. Tanácsadóink több technológiához is értenek, sokoldalúságuknak köszönhetően a megvalósítás jobb és gyorsabb, ezáltal költséghatékonyabb lesz. Kívülről tanácsadóként érkezünk a csapatba, ezért más szemmel látjuk a folyamatokat, mint azok, akik házon belül megtervezték és végrehajtják őket. Javításukra, átalakításukra mindig javaslatot adunk, amit a kritika kedvezőtlen fogadtatásától tartó alkalmazottak nem biztos, hogy megtesznek.

Tapasztalják mindezt azon hazai vállalatok is, amelyeknél az itelligence Hungary jelenleg is közreműködik a digitális átalakításban, többek között az SAP S/4HANA bevezetésében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.