Hirdetés
. Hirdetés

Számítóhálózat gyorsan a Novelltől és az Oracle-től

|

A Novell és az Oracle új Accelerator szolgáltatása a grid-infrastruktúrák (grid-ready infrastructure) gyorsabb és egyszerűbb telepítését biztosítja a Novell SUSE Linux Enterprise Serverén.

Hirdetés

A Novell és az Oracle bemutatta új Accelerator szolgáltatását, mely átfogó felügyeleti megoldást kínál az adatközpontok számára grid-alkalmazások, infrastruktúra-szoftverek és tárolók felügyeletéhez és kezeléséhez. A szolgáltatás célja a telepítés egyszerűsítése azok számára, akik Novell SUSE Linux Enterprise Serveren futtatják az Oracle Database 10g, Oracle Real Application Clusters, Oracle Application Server 10g és Oracle Enterprise Manager 10g alkalmazásokat. Az új megoldás az Oracle Enterprise Manager 10g Grid Control (Oracle Grid Control) és az Oracle Database 10g Automated Storage Management (automatikus tárolókezelés) szolgáltatásainak előnyeit használja ki.

Az Accelerator szolgáltatás keretében az Oracle a Novell, a HP és az Egenera munkatársaival működik együtt az Oracle Grid Computing számítóhálózat (grid) infrastruktúra-szoftver SUSE Linux Enterprise Serverre történő bevezetése és telepítésének felgyorsítása érdekében. Az ügyfelek körében már bevált szolgáltatás segíti a kockázatok minimalizálását és gyorsítja a vállalati grid-alkalmazások piacra kerülését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.