Hirdetés
. Hirdetés

Szauna projekt - nem volt izzasztó feladat

|

Egy 5 fős, szaunafelszerelések forgalmazásával foglalkozó cég is bevezette a Microsoft Dynamics NAV-ot, mert hosszú távú tervei miatt megtérülő beruházásnak érezte a 3,5 millió Ft értékű ERP informatikai rendszert.

Hirdetés

Az Arch International Kft. a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) vállalatirányítási rendszer mellett döntött, amelyet a rEVOLUTION Software szekértői vezettek be a vállalatnál. Az Arch évi 140 millió forintos forgalmával igazi kisvállalatnak számít. Az 5 főt foglalkoztató cég a dinamikus fejlődése és a hosszú távú tervei miatt érezte megtérülő beruházásnak a 3,5 millió forint értékű informatikai rendszert.

A Microsoft Dinamics NAV felhasználói leggyakrabban 300 millió és 2 milliárd forint közötti forgalmat bonyolítanak le évente, a foglalkoztatottak száma pedig jellemzően 15 és 200 fő között mozog, mégis az Arch-nál bevezetett rendszer jó példa arra, hogy a szokásosnál jóval kisebb cégek is bátran gondolkodhatnak ERP szoftver bevezetésében.

A finn tulajdonú cégnek nagy előnyt jelentett a szoftverben elérhető többnyelvű kezelőfelület, illetve a számos bővítési lehetőség. A vezetők a rendszertől a cégben végbemenő folyamatok és adatok átlátható kezelését várják, emellett jelentős szerep jut a növekedési terveknek megfelelően bővíthető funkcionalitásnak és felületeknek is. Fontos szempont volt még, hogy a technikai támogatást hosszú távon biztosítsa a szállító, ami a Navision esetében szintén adott.

"A program lényegesen megkönnyítette a napi munkánkat. Az adminisztrációs feladatok időben és mennyiségében is csökkentek, így több időnk marad az üzletfejlesztési feladatokra. A rendszer bevezetésének igazi előnye azonban számunkra az, hogy naprakész információink vannak a készletről és a pénzügyeinkről, a vevők, a szállítók és az árucikkek adatai pedig az igényeink szerinti rendszerben érhetők el" - mondta Kari Taipale, az Arch International Kft. ügyvezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.