Hirdetés
. Hirdetés

Személyi változások a HP-nál

|

A kommunikációs igazgató, a technológia és szolgáltatások divízió kereskedelmi igazgatója és az államigazgatási üzletág értékesítési igazgatója távozik a HP-től.

Hirdetés

Szeptember harmadikán távozott tisztségéből Orosz-Várkonyi Attila, a HP Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója. A szakember 14 éve dolgozik az informatikai és telekommunikációs szektorban, termék marketing és kereskedelmi területeken. A HP-hoz 2000-ben csatlakozott, korábban a vállalat stratégiai partnerkapcsolati igazgatója volt.

Szintén távozik a cégtől Horváth Gábor, aki Technológia és Szolgáltatások Divízió kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be.

Új munkatársa a HP-nak Szkurka János, aki az államigazgatási üzletág értékesítési igazgatója lesz. Szkurka János új belépő a HP Magyarországnál, eddig a Sun Microsystems Kft-nél dolgozott államigazgatási üzletág igazgatóként, azt megelőzően a marketinges csapatot vezette. A szakember korábban az Oracle marketing részlegénél dolgozott az EMEA központban. Elődje  Suhajda László volt, ő továbbra is a HP berkeiben folytatja pályafutását.

Orosz-Várkonyi Attila és Horváth Gábor utódainak keresése folyamatban van.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.