Hirdetés
. Hirdetés

Szerződést hosszabbított a Telekom a Final Fourba jutott Telekom Veszprémmel

|

Meghosszabbította támogatói szerződését a Magyar Telekom a néhány napja a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutott Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatával.

Hirdetés

A ma aláírt megállapodás szerint a Telekom további három évig, a 2021/2022-es bajnoki szezon végéig névadó szponzorként segíti a veszprémi klubhoz tartozó felnőtt és utánpótlás csapatok munkáját.

Hirdetés

A Telekom telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre. A csapat "otthonában", a Veszprém Arénában wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek. A távközlési cég emellett a csapat többezres helyszíni szurkolói táborának szurkolási élményét digitális megoldásokkal támogatja, pl.  lövéssebesség-mérővel, virtuális valóság (VR) alapú játékokkal, a csapatról való tájékozódást segítő digitális kioszkkal.

A tervek szerint júliustól kedvezményes, belföldön belül korlátlan hívást és SMS küldést, valamint 5 GB adatforgalmat tartalmazó mobil díjcsomagot kínál a Telekom az Építők Szurkolói Kártyával rendelkező ügyfeleknek. A szurkolói ajánlat sajátossága, hogy az igénybevételével az ügyfelek egyben kedvenc csapatukat is támogatják, mert a díjcsomagból származó bevétel 5%-át a Telekom - a szponzorációs díjon felül - a Telekom Veszprémnek adja, amit ők transzparens módon a szurkolóikra fordítanak.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.