Hirdetés
. Hirdetés

Szinte eladhatatlanok a Blackberryk

|

Az idei második félév pénzügyi katasztrófának ígérkezik a kanadaiak számára.

Hirdetés

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy az idén őszre ígért mobiljait csak a jövő év elején piacra dobó Research In Motion hatalmas pénzügyi csávába került a kiöregedett kínálata miatt, ám a Pacific Crest egyik elemzője ennél kicsit részletesebb és frissebb megfigyelésekkel is szolgált a témában.


James Faucette állítása szerint Egyesült Államokban ugyan július és augusztus közt nem változtak számottevően a Blackberry készülékek eladásai (sajnos konkrét számot nem mondott), ám mind a szolgáltatók üzleteiben, mind pedig az egyéb viszonteladóknál jelentős mértékben csökkent a raktáron lévő RIM mobilok mennyisége. Utóbbi érték szinte biztosan nem fog megugrani a gyártó következő generációs okostelefonjainak kiadása előtt, így pénzügyi szempontból az idei harmadik és negyedik negyedévek az utóbbi néhánynál is rosszabbnak ígérkeznek a cég számára.


Végül megemlítendő, hogy Faucette megfigyelése alapján az üzletekben láthatóan egyre kevesebb polchely jut a kanadaiak eszközeinek, plusz az elemzőnek most már olyan szolgáltatók által üzemeltetett boltokról is tudomása van, amelyek az utóbbi bő egy hónapban egyetlen Blackberryt sem voltak képesek értékesíteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.