Hirdetés
. Hirdetés

Szoftvertesztelés 2021 konferencia

|

2021. december 9.

Hirdetés

Idén, 2021. december 9-én rendezik meg az IIR Magyarország éves Szoftvertesztelés konferenciáját, amely a legújabb trendeket, eszközöket, legmodernebb módszereket és technikákat, valamint best practice-ket kívánja bemutatni - mindezt a különböző profilú cégek tesztelési sajátosságaival, gyakorlataival, egyedi és innovatív megoldásaival fűszerezve.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tudományos munkatársa, Semeráth Oszkár PhD, a mesterséges intelligencia komponensek helyesség-ellenőrzésével kapcsolatos kihívásait fogja bemutatni, előadásában összefoglalja, hogy erre a feladatra milyen korszerű módszerek állnak rendelkezésünkre.

Hirdetés

A cégeket érintő szoftverkiadásokkal kapcsolatos folyamatok optimalizálásáról Kreisz József, az L&P Solutions Kft. tesztelési kompetencia vezetője fog beszélni. Olyan megoldási lehetőségeket kínál, amelyek révén a költségek jelentős növekedése nélkül javulhat az érintett szoftverrendszerek minősége.

A konferencián Bolla Dávid az Again Solutions és Szenfner János az IT-Space képviseletében Design Thinking és a Quality kapcsolatát mutatják be. Az agilis környezetben tesztelésről a balagile.com alapítója, Tornai Balázs tart előadást, melyben kitér a tesztelés alternatív költségeire, a bugokra és az SLA-ra is.

Egy autóipari software fejlesztési tevékenység működését a gyakorlatban a Veszprémi VED&CES példáján keresztül fogja ismertetni Majer János, a Continental Automotive Hungary Kft. Veszprém software fejlesztési csoportvezetője.

A HIL környezetben való Automated Sofware Factory Release tesztelésben történő alkalmazásának technikai kihívásairól és megoldásairól pedig a cég vezető szoftverfejlesztő mérnöke, Vinkler Csaba fog beszélni.
A tesztelés értékének témakörét járja körül Siska Márton, az evosoft Hungary Kft. tesztkoordinátora. Mindezt többféle szemszögből vizsgálva előadásában azt szeretné részletesen kifejteni, körbejárni és megmutatni, hogy a tesztelés értékét a legtöbb válaszban meg lehet találni.

A Robert Bosch Kft. képviselői előadásának célja, hogy támogassák a tesztelői közösség minden tagját a szakmai fejlődés érdekében. Előadásuk címe Sikeres szakmai karrier "menedzserré válás" mentesen, melyben mindezt cégük nézetei és személyes életútjukon keresztül mutatják be.

A bemutatott példák, esettanulmányok mindenképpen nélkülözhetetlen információk azok számára, akik folyamatosan keresik a lehetőségeket, új megoldásokat.

A részletes programért és az előadói körért látogasson el az IIR Magyarország weboldalára!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.