Hirdetés
. Hirdetés

Szorosabb EMC-Microsoft együttműködés

|

Meghosszabbítja stratégiai együttműködését az EMC és a Microsoft. Céljuk a hatékony információs infrastruktúra biztosítása és a dolgozók munkájának megkönnyítése.

Hirdetés

A 2011-ig meghosszabbított együttműködés háttere egyrészt a Microsoft adatközponti megoldásai és hatékonyságot segítő alkalmazásai, másrészt az EMC informatikai infrastruktúra-megoldásai, tanácsadói tevékenysége. Az EMC technológiai megoldásai lehetőséget adnak a Microsoft virtualizált környezetekben (például Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V és Microsoft System Center rendszereken), illetve a közösen támogatott, működés szempontjából kritikus feladatokat ellátó (például Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server és Microsoft SharePoint Server) kiszolgálókon található információk tárolására, védelmére, illetve kezelésére. Az EMC Consulting ezerfős, átfogó Microsoft-ismeretekkel rendelkező Application Practice Csoportja megfelelő szakértelemmel segítheti a Microsoft-technológiákkal kapcsolatos felmérések, tervezési és megvalósítási feladatok végrehajtását sokféle virtualizációs megoldás esetében.

Az együttműködés részeként az EMC a jövőben olyan megoldásokat dolgoz ki, amelyek kihasználják és továbbfejlesztik a Microsoft Office SharePoint nyújtotta előnyöket. Az EMC emellett a továbbiakban is olyan megoldásokat kíván készíteni, amelyekkel az ügyfelek a már ismerős Microsoft Office és SharePoint felhasználói felületeket használhatják az EMC által tárolt, védett és felügyelt tartalom elérésére az üzleti és munkafolyamatok során. Végül pedig e megoldások segítségével a SharePoint tartalom és a Microsoft Exchange üzenetek (az egyéb üzleti tartalmakkal együtt) integrált archívumokba irányíthatók a hosszú távú tároláshoz. Így javítható a működési hatékonyság, megvalósítható az éles rendszerek átméretezhetősége, elősegíthető a szabályoknak megfelelő információfelügyelet és a cég mindig készen állhat a felülvizsgálatokra.

Első lépésként az új RSA DLP Suite 6.5 változatának tervezése során hangsúlyt kapott a Microsoft Active Directory Rights Management Services szolgáltatással való kölcsönös együttműködés. Ennek eredményeként a biztonságtechnikai szakemberek - az információk bizalmasságának alapján - az adatközpont bármely területén és a végpontokon megfelelő információelérési és -felhasználási irányelveket valósíthatnak meg. A Microsoft a jövőben is folytatja az RSA adatvesztés-megelőző technológiáinak beépítését saját termékeibe, hogy ezáltal a biztonsági szakértők figyelhessék a bizalmas adatokat és megakadályozhassák a jogosulatlan felhasználást.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.