Hirdetés
. Hirdetés

Szünetel az e-matrica értékesítés

|

Hétfőn hajnalban a rendszer tervezett karbantartása miatt nem lesz lehetőség egyik értékesítési csatornán sem a matrica megvásárlására.

Hirdetés

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) közleménye szerint szünetel az e-matrica értékesítés augusztus 10-én hétfőn hajnali 1 és 5 óra között, a rendszer tervezett karbantartása miatt. Ebben az időszakban egyik értékesítési csatornán sem lesz lehetőség az e-matrica megváltására, ezért a NÚSZ azt ajánlja, hogy elővételben vegyék meg azt mindazok, akik ebben az időszakban szeretnének közlekedni a magyarországi díjköteles úthálózaton. Az e-matrica az interneten keresztül az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalon, valamint mobileszköz segítségével – sms-ben vagy mobilalkalmazással – vásárolható meg előre, továbbá személyesen a NÚSZ országszerte 17 helyen megtalálható ügyfélszolgálati irodájában és a viszonteladói értékesítési pontokon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.