Hirdetés
. Hirdetés

Történelmi árbevétel az LG-nél

|

Kiemelkedően teljesített a járműalkatrész üzletág is.

Hirdetés

Az LG Electronics Inc. (LG) 21,11 ezer milliárd von (17,53 milliárd dollár) forgalmat bonyolított le az idei év első negyedévében, ami éves összevetésben 18,5 százalékos emelkedés, és a dél-koreai vállalat történetének a legnagyobb negyedéves árbevételét jelenti - közölte a társaság pénteken.

A közleményben kiemelték: az üzemi nyereség 1,88 ezer milliárd vont (1,56 milliárd dollár) tett ki január-márciusban, ami 6,4 százalékos növekedésnek felel meg.

Hirdetés

A háztartási gépeket és légkondicionálási megoldásokat felölelő üzletág rekordnagyságú negyedéves árbevételt ért el - tájékoztattak.

Kiemelkedően teljesített a járműalkatrész üzletág is, az autógyártók ugyanis a globális félvezetőhiányra reagálva fokozták proaktív és megelőző jellegű beszerzéseiket.

A szórakoztató elektronikai részleg növekvő forgalma pedig a prémium kategóriás eszközök iránti erős keresletnek volt köszönhető - olvasható a közleményben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.