Hirdetés
. Hirdetés

Tovább növekedett a HRP

|

A partnernapon a szokásos termékkiállítás mellett a HRP által képviselt gyártók közül közel harminc cég szakemberei mutatta be előadásukban legújabb termékeiket.

Hirdetés

A HRP immár hagyományos, évente rendezett partnernapján erről számolt be Solt Géza, a HRP Hungary Kft. ügyvezetője. A cég XIII. kerületben lévő központja mellett a forgalom növekedése miatt a törökbálinti telephelyen is elindítják a vevők kiszolgálását. Hamarosan befejezik az elektronikus rendelési rendszert is, ami egyszerű kezelhetősége révén várhatóan tovább növeli a forgalmat.

Az árakkal való versenynek már nincs tartaléka, a hatékony logisztika és a magas szintű műszaki és kereskedelmi támogatás különbözteti meg a kereskedőket. Ennek jegyében például a HRP tulajdonában lévő BSC Kft. a Kaspersky Antivírus és a Kaspersky Internet Security szoftverek sikeres lokalizálása után további szoftvereknek készíti el a magyar változatát. Bővült a képviselt cégek száma is, a HRP a JBL (Herman Kardon) és a Creative termékek disztribútora is lett, a szervizágazat pedig a Dell eszközeinek, az MSI noteszgépeinek, és az MGE UPS termékeinek a javítási feladatait is ellátja.

A partnernapon a szokásos termékkiállítás mellett a HRP által képviselt gyártók közül közel harminc cég szakembere mutatta be rövid előadásában a legújabb termékeiket. A szintén a HRP tulajdonában lévő RelNet Kft. szakemberei rövid tematikus előadásokból álló, egész napos biztonsági bemutatón szemléltették a cég által képviselt Juniper Networks hálózatbiztonsági eszközeinek a képességeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.