Hirdetés
. Hirdetés

Tovább terjeszkedik az NNG

|

A magyar vállalat bővíti munkahelyeinek számát és első körben 50 új, többségében fejlesztői pozíciót nyit meg.

Hirdetés

NNG navigáció magyar
NNG navigáció magyar

Az NNG Kft. azon kevés magyar technológiai cég egyike, aki a gazdasági nehézségek ellenére 2011-ben is nemzetközi sikereket ért el. Az előző évhez képest a cég megháromszorozta a globális autóipari projektek során értékesített licencek számát és így az idei év végére még közelebb kerül két évvel ezelőtt kitűzött stratégiai céljához, miszerint nemzetközi szinten meghatározó autóipari beszállítóvá kíván válni. Az elkövetkezendő egy évben a cég jelentős létszámbővítést tervez, elsősorban szoftverfejlesztők, szoftvertesztelők és projekt menedzserek jelentkezését várja.

Az NNG az autóipar legnagyobb vállalataival kötött megállapodásokat, melyek értelmében a következő három évben 4,6 millió licenc szállítását vállalta. A cég 2012-ben további szignifikáns nemzetközi növekedéssel - összesen 10 millió licenc eladásával -, illetve a következő időszakban a gyártási számok évenkénti megduplázódásával számol. A folyamatos növekedés érdekében az NNG jelenleg is globális autóipari szállítókkal és gyártókkal tárgyal, hogy feltérképezze az együttműködés további lehetséges területeit, és egyre közelebb kerüljön a piacvezető pozíció eléréséhez.

A legújabb és a közeljövőben várható projektek megvalósításához az NNG intenzív toborzásba kezdett. A következő hónapokban 50 új pozíciót nyit meg, és többek között magasan képzett szoftverfejlesztőket, projekt menedzsereket és szoftvertesztelő szakembereket vár.

„Termékeinket mára a világ mind az öt kontinensén ismerik és használják. A szoftvermotorunk lehetővé teszi, hogy olyan autómodellekbe is bekerüljünk, amiket a gyártó különböző földrajzi régiókban, eltérő felszereltséggel kínál. A konkrét márkákról nem beszélhetek, de a világ legjobb autóiban is a mi navigációs fejlesztéseink fognak egyre gyakrabban felbukkanni. Emiatt természetesen a legjobb munkatársakkal dolgozunk együtt, és szükségünk van további jól képzett kollégákra, akik nem ijednek meg a szakmai és nemzetközi kihívásoktól" - mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.