Hirdetés
. Hirdetés

Tovább terjeszkedik az Onlinet

|

Az IT rendszerek fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozó Onlinet Group az elmúlt években Afrikában terjeszkedett. A cég partnerkörének bővítését tartja elsődleges céljának.

Hirdetés

2011 júliusában az IT- és technológiai szektorban jelen levő cég Egyiptomban, Ugandában, Marokkóban és Tanzániában összesen hat afrikai partnerrel állt szerződésben. Egyiptomban az Alex Bankban létesítettek terminálokat, Ruandában pedig több állami kórházba is ügyfélirányító rendszereket telepítettek.

Azért, hogy az afrikai jelenlétből a legjobbat hozhassa ki a cég, új munkatársat hoztak a csapatba. McLouis Welisane Junior a kameruni születésű magyarországi állampolgár nemzetközi üzletfejlesztési vezetőként dolgozik azon, hogy sikeres együttműködések szülessenek az afrikai országokban jelen lévő cégekkel.

„Több mint 10 éve élek Magyarországon, ezalatt az idő alatt sikerült jól elsajátítanom a nyelvet, s ugyanakkor ismerem az afrikai viszonyokat is, hiszen onnan származom. Ezeket az előnyöket jól ki tudom használni arra, hogy segítsek az Onlinetnek erős és jól működő üzleti portfóliót építeni az afrikai kontinensen" - mondta a kameruni szakember.

„Az elmúlt néhány hónapban az új kutatási és vásárlási eszközeinknek köszönhetően 5 új kereskedelmi partnert szereztünk az afrikai kontinensről, így Szenegálban, Zimbabwében, Marokkóban, Ghánában és Egyiptomban egyaránt jelen vagyunk. A közös munka gördülékennyé tétele érdekében a cél az, hogy minden afrikai országban legyen képviselőnk. A közeljövőben Afrika legnagyobb gazdaságú országainak (így például Nigériának és a Dél-afrikai Köztársaságnak) IT- és technológiai cégeivel találkozunk majd annak érdekében, hogy sikeres üzleti kapcsolatot létesíthessünk velük - beszélt az együttműködésről és az üzleti tervekről Lukács Tamás, az Onlinet ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.