Hirdetés
. Hirdetés

Továbbra is népszerű a Windows 7

|

Még mindig a vállalatok több mint 40 százalékánál használják ezt a Windows-változatot.

Hirdetés

Hirdetés

A Kollective által végzett friss felmérés szerint - melynek során 260 informatikai döntéshozót kérdeztek meg az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban - bár a Windows 7 támogatása hivatalosan megszűnik 2020 januárjában, ez nem jelenti azt, hogy sürgős lenne a vállalatoknak a Windows 10-re való áttérés.

A válaszadók 43 százaléka nyilatkozott úgy, hogy cégénél még mindig a Windows 7 operációs rendszert használják. Ez meglehetősen aggasztó hír, mivel korábban a Windows XP esetében - melynek a támogatása 2014 április 8-án ért véget - nem kevesebb, mint öt évbe telt, mire a vállalatok teljesen elhagyták az elavult operációs rendszert. Azt is jelentheti tehát a Windows 7-nek ez a magas használati aránya, hogy a 2020-as határidő lejárta után is még sok vállalat fogja használni a Windows 7-et.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.