Hirdetés
. Hirdetés

Trafik-menedzsment a felhőből

|

Az e-Tabak egy a trafikok igényeire szabott kiskereskedelmi rendszer, ami integráltan tartalmazza az összes összetevőt, szoftvercsomagot, ennek bevezetését, a számítógépet, a pénztárgépet, a nyomtatót és a vonalkód-olvasót is.

Hirdetés

Rövid időn belül nyitniuk kell a dohányboltoknak, ám az informatikai rendszer kiválasztását nem szabad elkapkodniuk. A www.e-dohanybolt.hu a most induló trafikok számára szolgáltat hasznos információkat, a látogató egy online kalkulátor segítségével kiszámolhatja az informatikai rendszer költségeit, sőt, on-line szerződéskötéssel azonnal meg is kezdheti az élő rendszer használatát.

 

A Logbord Kft. e-Tabak rendszere felhő-alapú szolgáltatásként áll a kis üzletek rendelkezésére. A felhő technológia gyors és hatékony bevezetést, olcsó működést tesz lehetővé. Az e-Tabak-kal a trafik tulajdonosa bármely pillanatban láthatja boltjaiban a pénztárak forgalmat és a raktárkészletet, információt kaphat az egyes árucikkek fogyásáról, vagy éppen a bolt nyereségességéről.

„Komoly érdeklődést tapasztalunk a trafiktulajdonosok és –boltvezetők részéről” – mondja Lovász Attila, a Logbord Kft. üzleti intelligencia és logisztikai szakértője. „Partnereink egyik fontos kérdése szokott lenni a bevezetési idő” – teszi hozzá. „Az általunk kidolgozott regisztrálási és on-line szerződéskötési rendszernek köszönhetően valóban percek alatt birtokba vehető az e-Tabak, akár az ugyanazon tulajdonoshoz tartalmazó tartozó több bolt, különböző munkakörű és jogosultságú munkatársai azonnal elkezdhetik a rendszer betanulását és használatát.”

Az e-Tabak alapjául szolgáló hazai fejlesztésű e-ERP bolti rendszer évek óta jelen van a piacon, országszerte több száz pénztárgépen működik és többmilliárd forintos forgalmat bonyolít le. A testreszabás során olyan speciális funkciókkal ruházták fel például, mint a feltöltött dohányáru terméktörzs. Emellett a rendszer kezeli a partnerek (beszállítók) adatait, hitelkeretüket, árakat, árszorzókat, termékcsoportokat, a kedvezményeket, akciókat, támogatja a beszerzést, a belső készletmozgatásokat és a leltározást. A rendszerhez árellenőrző, illetve árcímke nyomtató is csatlakoztatható.

„Természetesen még van több –rajtunk kívül álló – bizonytalanság, hiszen ezidáig nem jelentek meg a NAV Online pénztárgépek, illetve nem ismertek a Nemzeti Dohány Nonprofit Zrt. készletvezetési és adatküldési elvárásai. Mindenesetre a rendszer maximálisan felkészült ezek kezelésére is és amint kijön a hivatalos értesítés, rövid időn belül elvégezzük a szükséges beállításokat” – mondja László Róbert, a Logbord Kft. tulajdonosa.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.