Hirdetés
. Hirdetés

Twitteres pénzküldéssel újított a Yandex

|

Ennél egyszerűbben valószínűleg nem lehet átutalással pénzt mozgatni.

Hirdetés

A keresőpiacon nemrég a Binget lepipált orosz Yandex bejelentette a Twym névre hallgató banki szolgáltatását, amely segítségével a Yandex.Money virtuális pénztárcával rendelkezők tweetben pénzt utalhatnak egymásnak.


A szolgáltatás működése rendkívül egyszerű: csak össze kell kapcsolni a Twitter és Yandex.Money fiókokat, majd tweetet kell küldeni a címzettnek annak felhasználói nevével, az átutalni kívánt összeggel, továbbá említeni kell a @twymru felhasználói fiókot. A tranzakció végrehajtásához természetesen a fogadónak is rendelkeznie kell összehegesztett Twitter és Yandex.Wallet azonosítókkal.


A tweetek természetesen lehetnek privátok is, nyilvános pénzátutalásos csiripelést retweetelve a harmadik fél az eredeti tweetben lévő összeget küldhet a címzettnek. Egyelőre nem tudni, hogy a szolgáltattatás mikor válhat nemzetközileg elérhetővé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.